Welkom   Nederlands   English   Deutsch
Welkom
Bed & Breakfast
Kamers & Studio’s
Reserveren
Uitstapjes
Route
Contact
Fotoalbum

Welkom

Uw gastvrouw Saskia heet u van harte welkom bij

Bed & Breakfast Roodbeekerhof!
 
Bed & Breakfast Roodbeekerhof (plaatselijk ook bekend als Pension Schoenmakers) is gelegen op een unieke en landschappelijke locatie te midden van landerijen en natuur. Het ligt aan de rand van het kerkdorpje Vlodrop in de gemeente Roerdalen op ca. 10 km afstand van de sfeervolle winkelstad Roermond.

De charmante tuinkamers en luxe lifestyle studio's zijn landelijk en modern van interieur. De tuinkamers en appartementen zijn allen voorzien van een privé terras gelegen in een sfeervolle tuin. B&B Roodbeekerhof grenst aan het buitengebied. Hierdoor heeft ieder een vrij uitzicht over de landerijen en bossen. Ideaal voor de natuur- en rustliefhebbers.

Op loopafstand zijn er diverse leuke restaurantjes en bistro's te vinden. U kunt bij ons wandelen in het nabij gelegen Nationale Park "De Meinweg'' of per fiets de omgeving verkennen via een van de knooppuntroutes. Voor de liefhebbers ligt Roodbeekerhof tevens nabij een van de mooiste 18-holes golfbanen van Nederland.

Door de centrale euroregionale ligging zijn de steden Roermond, Maaseik, Maastricht en Dusseldorf voor de shop- en cultuurliefhebber een bezoekje waard.
 
Kortom:
de combinatie van de rust van de natuur en
de drukte van de sfeervolle stad Roermond
bevindt u zich in de ideale omgeving om volop te genieten!
 
Copyright (C) Roodbeekerhof - disclaimer - contact